+45 3131 6797 nadja@optimumhr.dk

Har du solid teknisk forståelse krydret med et kommercielt mindset? Motiveres du af korte beslutningsprocesser og at skabe målbare resultater baseret på din medindflydelse af retningen? Kan du tiltrække nye kunder og sælge automationsprojekter, turnkey løsninger og services? Har du svaret ja til noget af dette, så har vi jobbet til dig!

Sæt dit eget præg på strategien

Med et målrettet og utrætteligt fokus på kundens succes udvikler vi intelligente løsninger, der sætter danske industrivirksomheder i stand til at nå nye højder inden for produktivitet, fleksibilitet og kvalitet. Til styrkelse af vores fokus har vi brug for dig i den nyoprettede rolle som salgsingeniør, hvor du kommer til at sidde med i lederteamet og forme salgsstrategien. Ud fra strategien sætter du  proces og retning på vores salgsindsatser, både hos nye og eksisterende kunder.

Brug din tekniske viden til idérige løsninger

Du bliver hovedansvarlig for at sælge vores løsninger, som er alt fra større automationsprojekter, udvikling og konstruktionsmateriel over til turnkeyløsninger og serviceaftaler.

Du vil stå for at planlægge og gennemføre salgsmøder sammen med afdelingslederen eller den tekniske projektchef i huset. Du designer og kalkulerer tilbuddene og sender til kunden, hvorefter du følger op og lukker salget og overleverer til projektafdelingen.

Kommercielt teknisk mindset og solid salgserfaring

Du kommer med en baggrund som ingeniør, maskinmester, el-installatør, automationsteknolog el. lign. Det kan også være, at du blot har arbejdet med en lignende stilling, og har rigtig solid teknisk forståelse kombineret med et kommercielt mindset.

Det er et krav, at du har god og dokumenteret erfaring med teknisk salg lige fra at udarbejde salgsstrategi til at lukke det endelige salg ved kunden. Det er en væsentlig fordel, at du kender til automation, drift af maskinanlæg og fabrikation indenfor vores segment.

Din personlighed er, ligesom vores, løsningsorienteret, proaktiv og udadvendt. Du er en selvstarter og har et højt drive, som du formår at omsætte til resultater i hverdagen. Du arbejder struktureret og detaljeret samtidig med du har øjnene på målstregen og kan tage en beslutning når det er nødvendigt.

Kom med ombord og oplev vores verden

Afdelingsleder Benjamin Dima Poulsen siger ”Jeg ser Ferrum Automation som en ung innovativ virksomhed, hvor der er fart over feltet og hvor alt kan lade sig gøre. Vi brænder alle for at løse spændende og udfordrende projekter samtidig med at vi har det sjovt. Her i huset har vi en fælles passion for konstant udvikling af state-of-the-art løsninger og se dem komme til live ved vores kunder. Vi fejrer vores små successer når vi igen vinder ordrer og når vi afleverer et projekt til en tilfreds kunde. Så vil man med på en spændende rejse, som man kan sætte sit eget præg på, så skal man søge stillingen her ved os.”

Du bliver en del af vores virksomhed, som er i rivende udvikling og samtidigt har en størrelse, der giver os mulighed for at levere de mest komplekse løsninger på den mest tidseffektive måde.

Når vi siger, vi har højt til loftet, er det ikke en kliché, for her bliver alle set og hørt. Dine kolleger er nogle af de dygtigste i automationsbranchen, derfor vil du opleve at trygt kunne overlade sagen til dit bagland, der følger den til dørs.

Vi er et ungt og meget ambitiøst hold, der har stor passion for at arbejde med nogle af industriens mest udfordrende og spændende projekter.

Søg stillingen i dag ved at sende dit CV til nadja@optimumhr.dk.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte HR Partner Nadja Søndergaard Fuglsang på tlf. 31316797 eller på nadja@optimumhr.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.