Kontakt os

Nadja Søndergaard Fuglsang

Nadja Søndergaard Fuglsang

Indehaver og HR Partner

Nadja Søndergaard Fuglsang har mange års erfaring som HR Partner, Executive konsulent, headhunter og bestyrelsesmedlem. Hun har over 15 års erfaring med talent acquisition, organisationsoptimering og opbygning, digitale HR-strategier i både ind- og udland. 

Nadjas fokus i Optimum HR er det kommercielle og strategiske på kundesiden, lederudvikling samt rekrutteringsprocesser. 

Brian Søndergaard Fuglsang

Partner

Brian Søndergaard Fuglsang har over 15 års erfaring med offentlig ledelse og opbygning af organisationer for bl.a. politiskolen i Vejle. Han er uddannet i ledelse og har arbejdet i mange år for bl.a. NATO, FN samt Rigspolitiet med træning, projektledelse, HR samt uddannelse af ledere.

Brians fokus i Optimum HR er rekruttering, search, selection, interviews samt administration på kontorerne.

René Marcussen

Partner og kommerciel ansvarlig

René Marcussen er kandidat i erhvervsøkonomi og matematik med fokus på organisationsforandring og har mange års kommerciel- og ledelseserfaring. Han har over 15 års erfaring med salg, branding, strategi og digitalisering fra DBA & Bilbasen.

Renés fokus i Optimum HR er det kommercielle og strategiske på kundesiden samt lederudvikling.

Morten Stigaard Sørensen

Partner

Morten Stigaard Sørensen er kandidat i erhvervsøkonomi og psykologi med fokus på forandringsledelse og organisationspsykologi. Han har mange års erfaring med organisationsforandring, digitalisering og drift fra blandt andet HR rådgivningsvirksomheden AS3 og Aarhus Kommune.

Mortens fokus i Optimum HR er forretningsudvikling, kundestrategi samt lederudvikling.

Pernille Grove

Pernille Grove

Rekrutteringskonsulent

Pernille Grove er uddannet luftkaptajn og pilot og har i over 15 år arbejdet med træning og uddannelse af piloter i Human Factor træning. Hun arbejder med at styrke virksomheder med at udvikle uddannelser og træningspas, der kan forbedre og mindske dyre fejlprocesser og dermed skabe mere dynamisk og fleksibelt setup. 

Pernilles fokus i Optimum HR er search, selection samt træningsudvikling. 

Anders Hermann

Anders Hermann

Rekrutteringskonsulent

Anders Hermann er uddannet indenfor sportsmanagement og har erfaring med sportsledelse og HR. Han har erfaring med rekruttering, træning samt opbygning af organisationer og både som konsulent og i interne HR-funktioner.

Anders’ fokus i Optimum HR er search, selection samt interviewprocesser. 

Hvem er vi?

Vi er et passioneret og ambitiøst hold, der har det tilfælles, at vi mener, det er menneskerne i virksomheden, der er limen. Menneskerne påvirker og bliver påvirket af hinanden og er enten med til at skabe et sundt, motiverende og effektivt arbejdsmiljø eller det modsatte. Derfor er det netop vigtigt, at virksomheder er i stand til at tiltrække og få ansat de rette mennesker, få udviklet de eksisterende medarbejdere og sørge for, at alle deres talenter trives.

Vores vision, mission og værdier

Nadja Søndergaard Fuglsang

Vil du høre mere om hvordan vi kan styrke jeres HR?

Nadja Fuglsang

HR Partner og indehaver