Referencer

”Optimum HR laver forskellige HR-mæssige opgaver for os såsom sparring på vores personale, håndtering af rekruttering og assistance på 2. samtaler, hvor de kører profilanalyser og IQ tests. Vi oplever en god forståelse for vores forretning og de forskellige person profiler vi søger, og det bidrager til et godt resultat. Vi værdsætter samarbejdet i høj grad.”

– Carsten Filsø
Administrerende Direktør Baron A/S

”Vi samarbejder med Optimum HR på search af specialister til vores forretning. Vi sætter stort pris på samarbejdet der er kendetegnet af åben og ærlig kommunikation, specielt i forhold til det afklarende forløb.”

– Tine Poder
People & Culture Business Partner KK Wind Solution

”Optimum HR har løst forskellige opgaver for os herunder blandt andet lederudvikling, kompetencemapping og strategisk sparring på organisationen. Vi oplever en god tilgang til opgaverne og en god forståelse for vores organisation og udviklingen af denne.”

– Jesper Bach
CEO Trivision

”Optimum HR assisterer os i opbygningen af vores organisation, og vi bruger dem løbende til search af specialister indenfor blandt andet økonomi. Vi oplever en anderledes og meget tæt dialog, der er ærlig og transparant i hele processen. Der er både kvalitet i kandidaterne og høj fokus på fremdrift undervejs hele vejen til ansættelse.”

– Anders Peter Frederiksen
Vicedirektør i Spiras

”Vi har samarbejdet med Optimum HR over længere tid på forskellige opgaver. De har løst både rekrutterings- og search opgaver med høj kvalitet, fuld fleksibilitet og med fokus på at komme i mål med de rigtige kandidater. De har ligeledes været med til at opkvalificere vores interne rekrutteringsproces med facilitering og tilføjelse af analyse værktøjer i udvælgelsesfasen.”

– Mette Straarup Jespersen
CFO Energy Cluster Denmark
”Vi bruger Optimum HR på search til specialiststillinger indenfor aviation. Vi oplever en god, ærlig og transparent dialog, som giver os tryghed i opgaven bliver løst. Optimum HR har gode øjne i forhold til de mennesker, de finder til os.”
– Martin Anker Wiedemann
HR Manager ForeFlight Denmark

Reference fra ansat:

”I min rekrutteringsproces har jeg fra den indledende screening til sidste samtale oplevet Optimum og Nadja Fuglsang som både professionel og samtidig meget nærværende.

Jeg havde altid fornemmelsen af, at Nadja var helt klar over, hvor hun ville hen med forløbet. Kommunikationen var altid troværdig og præget af både rettidig omhu og et hurtigt aftræk. Formål og kommunikation omkring tests og cases var klar.

Desuden dejlig, at personlighedsanalysen blev brugt som samtaleværktøj og ikke som facit.”

– Nylig ansat direktør

+250 rekrutteringer og lederudviklingsforløb for danske og internationale virksomheder