Referencer

“Vi samarbejder med Nadja ifm.
Vores rekruttering, hvor hun med energi og troværdighed gennemfører slagstaler og test af kandidater”

Birthe Helbo Mortensen

HR Partner

“Vi benytter Optimum HR til at varetage personlighedstests ifm. med de rekrutteringsprocesser vi foretager. Nadja Fuglsang er dygtig <!–more–> til at øjne potentielle muligheder eller faresignaler ved kandidater, og hun tør stille de spørgsmål, som andre tier med. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Optimum HR.”

Jacob Berthelsen

Salgschef

“Vi har oplevet Optimum HR som yderst kompetente og engagerede i search af profiler til Jansson El. Nadja Fuglsang er skarp i opfattelsen af hvilke profiler der passer ind ved os og hun arbejder professionelt og systematisk med både gennemgang og præsentation af markedet.”

Michael Rix

Administrerende Direktør

“Vores samarbejde med Optimum HR har været en meget stor fornøjelse fra start til slut.
Præget af struktur, professionalisme og præcision. Alt foregik snorlige, og hun evner at afgrænse og specificere behov og udbud.
Helt sikkert et firma og en samarbejdspartner vi vil benytte igen.”

Kim Søndergaard

Partner

“Vi arbejder sammen med Optimum HR i forbindelse med ansættelsen af forskellige profiler til vores organisation.
Optimum HR har været dygtig til at sætte sig ind i ICM’s kultur, og hvilken type medarbejdere, der passer ind i vores virksomhed. Optimum HR løser opgaverne hurtigt, struktureret og meget professionelt.”

Søren Jepsen

Supply Chain Director

“Vi har samarbejdet med Optimum HR for at rekruttere automationsingeniører.
Optimum HR startede med at afklare vores behov og krav via interview, og arbejdede herefter meget struktureret og målrettet for at finde de rette kandidater.
Afslutningsvis har Optimum HR vist sin store forpligtelse i forhold til de kandidater der blev fundet og ansat ved at lave opfølgningsmøde, hvor vi har drøftet processen og selve kandidaterne, efter de har været ansat i nogle måneder.
Optimum HR får derfor min varmeste anbefalinger herfra og Cabinplant vil helt sikkert gentage samarbejdet ved fremtidig rekruttering.”

Ehsan Askarabadi

Teknisk Chef